For å feire unionsoppløsningsjubileet har vi i dette nummeret fornorsket den svenske klassikeren ”Biff á la Lindström”.
01.07.2005 | Debatt (0)
Rødvinsmarinert lammefilet med scampi og båtpoteter
01.06.2005 | Debatt (0)
Mange har nok eksperimentert med ulike barbecuesauser.Dette er et forslag som nok mange kan like.
01.05.2005 | Debatt (0)
Jærtapas sto på menyen da Heine Grov ved Jæren hotell arrangerte matkurs. De 19 fremmøtte fikk tilberede alt fra lammeboller til marinert scampi. Det hele ble toppet med ulike dressinger ...
01.04.2005 | Debatt (0)
Marinert kyllingbryst med ovnsbake poteter
Hjemmelaget pizza med kylling, banan og karri (for to pizzaer)
01.03.2005 | Debatt (0)
Oppskrift til 4 personer
07.02.2005 | Debatt (0)
Med julen kommer litt ekstra omtanke for hverandre. Fuglene får julenek og Fido får mer mat enn vanligvis.
09.12.2004 | Debatt (0)
Julen nærmer seg med stormskritt, og god mat hører høytiden til. Jærgarden Kvalbein holder på de gode gamle tradisjonene også når det gjelder julemat. Pinnekjøtt ...
01.10.2004 | Debatt (0)
Verdensmester Bent Stiansen er svært glad i det italienske kjøkkenet. Han anbefaler italiensk vin, gjerne hvit til denne retten.
01.07.2004 | Debatt (0)
Du skal høre mye ...
En bok for alle ...
«Feelgood og folkehelse for deg og meg»!
Har du fleire hemmelige rom i livshuset ditt, ...
Tonene vil aldri dø - never ever .....
En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...
For første gang skal gi mang en ting ...
Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...
Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...
Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...