Fra Kari Vetlesen og VEGA forlag foreligger det nå et realt frukt- og grønnsaks-leksikon som gir svar på mange spørsmål, og som løfter fram de ulike frukt- og grønnsakene ...
25.06.2018 | Debatt (0)
Nevrologen David Perlmutter formidler i boka Sunn tarm - klart hode revolusjonerende ny forskning som viser hvor avhengig hjernen vår er av en sunn tarmflora. Han forteller om dramatisk bedring av ...
12.02.2016 | Debatt (0)
Jærbuen bestemte seg for å kaste seg ut i ukjent gastronomisk terreng, og undersøke et smalt alternativ til ribbe og pinnekjøtt: Lutefisk. En særdeles travel Jærkokk, Heine ...
01.12.2009 | Debatt (0)
Lutefisken vert svært god dersom du steiker den i langpanne i omnen.
Et lite testpanel tok runden på Hommersåk for å vurdere spisestedene som bygda har å by på.
02.06.2006 | Debatt (0)
Kokk Bjørn Arve Larsen disker i boka ”Turmat på alle fat” opp med 40 retter som kan tilberedes på stormkjøkken ute i det fri. Fjellaure er en av oppskriftene i boken:
01.03.2006 | Debatt (0)
Ingen grunn til å sitte inne i jula! Du kan nemlig lage julematen i det fri.
01.11.2005 | Debatt (0)
hentet fra boken ”Turmat på alle fat”, av Bjørn Arve Larsen
01.09.2005 | Debatt (0)
Deltakarane på bartendarkurset oppheld seg bak bardisken det meste av skuletida. Denne kvelden fekk dei til ei forandring sitte på andre sida. Dei skulle nemleg gjere seg kjende med nærare ...
Kamskjell fungerer godt som en enkel - men smakfull - forrett. Fløte og cognac fremhever smaken. Kokkens tips: Surr en stekt baconskive rundt kamskjellkjøttet!
01.08.2005 | Debatt (0)
Du skal høre mye ...
En bok for alle ...
«Feelgood og folkehelse for deg og meg»!
Har du fleire hemmelige rom i livshuset ditt, ...
Tonene vil aldri dø - never ever .....
En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...
For første gang skal gi mang en ting ...
Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...
Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...
Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...