Kamskjell med cognac

01.08.2005
Kamskjell med cognac
Kamskjell med cognac

Kamskjell fungerer godt som en enkel - men smakfull - forrett. Fløte og cognac fremhever smaken. Kokkens tips: Surr en stekt baconskive rundt kamskjellkjøttet!

2 kamskjell

1 ss fløte

1 ss cognac

limejuice

paprikapulver

salt og pepper etter smak

 

Ta kjøttet ut av kamskjellet. Fres kjøttet i pannen. Tilsett fløte, cognac, paprikapulver og limesaft, samt salt og pepper etter smak. La det koke i ett minutt. Serveres i skallet!

 

Denne oppskriften er hentet fra boken "Turmat på alle fat", av Bjørn Arve Larsen. Retten er med andre ord spesialkomponert for å tilberedes ute i det fri! Bon apetit!

Redaktør -

Stikkord i denne artikkelen
kamskjell,

Nyheter

En fabelaktig andaktsbok

En fabelaktig andaktsbok

Trenger du inspirasjon til andaktsstunden? ...

Fra helt på bunn til helt på topp

Fra helt på bunn til helt på topp

En del av en livshistorie fortalt i mikr...

Historier på et lærret

Historier på et lærret

La deg inspirere av malerier og tekster som ...

De falnes dans

De falnes dans

Ny og spennende fortsettelse av Fantasy-trilogien ...

Krimkameratene - Bensinmysteriet

Krimkameratene - Bensinmysteriet

Krim for barn. Velskrevet og flott illus...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...