Kamskjell med cognac

01.08.2005
Kamskjell med cognac
Kamskjell med cognac

Kamskjell fungerer godt som en enkel - men smakfull - forrett. Fløte og cognac fremhever smaken. Kokkens tips: Surr en stekt baconskive rundt kamskjellkjøttet!

2 kamskjell

1 ss fløte

1 ss cognac

limejuice

paprikapulver

salt og pepper etter smak

 

Ta kjøttet ut av kamskjellet. Fres kjøttet i pannen. Tilsett fløte, cognac, paprikapulver og limesaft, samt salt og pepper etter smak. La det koke i ett minutt. Serveres i skallet!

 

Denne oppskriften er hentet fra boken "Turmat på alle fat", av Bjørn Arve Larsen. Retten er med andre ord spesialkomponert for å tilberedes ute i det fri! Bon apetit!

Redaktør -

Stikkord i denne artikkelen
kamskjell,

Nyheter

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024 ...

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

– Mange bøker er skrevet om homser og ...

Norsk haiku

Norsk haiku

Herner Sæverot er aktuell med boken ...

Et liv på flukt

Et liv på flukt

Avin Rostami skriver dikt om en barndom i ...

Dikt om krigens skyggesider

Dikt om krigens skyggesider

Bojan Celise Skaar debuterer med diktsamlingen ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...