Kamskjell med cognac

01.08.2005
Kamskjell med cognac
Kamskjell med cognac

Kamskjell fungerer godt som en enkel - men smakfull - forrett. Fløte og cognac fremhever smaken. Kokkens tips: Surr en stekt baconskive rundt kamskjellkjøttet!

2 kamskjell

1 ss fløte

1 ss cognac

limejuice

paprikapulver

salt og pepper etter smak

 

Ta kjøttet ut av kamskjellet. Fres kjøttet i pannen. Tilsett fløte, cognac, paprikapulver og limesaft, samt salt og pepper etter smak. La det koke i ett minutt. Serveres i skallet!

 

Denne oppskriften er hentet fra boken "Turmat på alle fat", av Bjørn Arve Larsen. Retten er med andre ord spesialkomponert for å tilberedes ute i det fri! Bon apetit!

Redaktør -

Stikkord i denne artikkelen
kamskjell,

Nyheter

Magdalenahuset i nytt opplag

Magdalenahuset i nytt opplag

Når familiehemmeligheter fortsatt skulle ...

Jeg er fremdeles her trykkes for tredje gang

Jeg er fremdeles her trykkes for tredje ...

Sterk og viktig om fysisk og psykisk vold ...

Ja, Ka & Vi i Kråkeslottet er populært blant de unge

Ja, Ka & Vi i Kråkeslottet er populært blant ...

De unge detektivene får et nytt mysterium ...

Engleglans og pillefygerter i nytt opplag

Engleglans og pillefygerter i nytt oppla...

Den gang da livskvalitet, samhold og fellesskap ...

Dagane går

Dagane går

Dikt og bilde heng saman i eit heile. Orda, ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...