Fjellgulasj

01.09.2005
Fjellgulasj
Fjellgulasj

hentet fra boken ”Turmat på alle fat”, av Bjørn Arve Larsen

1 porsjon

Koketid: 25 minutt

 

150 gr kokt oksekjøtt

1 ss tomat pure

1 ts paprikapulver

1 terning suppekraft

vann

1 gulrot

1 potet

1 purre

1/3 paprika

salt og pepper etter smak

 

Brun kjøttet i pannen, tilsett tomatpuré, purre og paprikapulver. Kok opp suppekraften og hell det over kjøttet. Tilsett poteter og gulrøtter i terninger 10 minutter før servering. Dryss over paprikabitene før servering. Smaker utrolig godt med rundstykker til! Kokkens ekstratips er å tilsette 1 teskje sukker og 2 fedd hvitløk. Dette er en hemmelighet jeg har, så du må ikke si det til noen!

 

Redaktør -

Stikkord i denne artikkelen
Fjellgulasj,

Nyheter

Som vind og bølgje

Som vind og bølgje

Ei kjærleiksvandring i tidlause møte ...

Solomon

Solomon

En skildring av alt fra fortidens riker, ...

Ham vi ikke ville vært foruten

Ham vi ikke ville vært foruten

Om det å klare seg - mot alle odds ...

En liten bit

En liten bit

Det handler om å finne mening og klarhet ...

Hjerte av gull

Hjerte av gull

Med fokus på tap av natur og dyreliv ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...