Fjellgulasj

01.09.2005
Fjellgulasj
Fjellgulasj

hentet fra boken ”Turmat på alle fat”, av Bjørn Arve Larsen

1 porsjon

Koketid: 25 minutt

 

150 gr kokt oksekjøtt

1 ss tomat pure

1 ts paprikapulver

1 terning suppekraft

vann

1 gulrot

1 potet

1 purre

1/3 paprika

salt og pepper etter smak

 

Brun kjøttet i pannen, tilsett tomatpuré, purre og paprikapulver. Kok opp suppekraften og hell det over kjøttet. Tilsett poteter og gulrøtter i terninger 10 minutter før servering. Dryss over paprikabitene før servering. Smaker utrolig godt med rundstykker til! Kokkens ekstratips er å tilsette 1 teskje sukker og 2 fedd hvitløk. Dette er en hemmelighet jeg har, så du må ikke si det til noen!

 

Redaktør -

Stikkord i denne artikkelen
Fjellgulasj,

Nyheter

Død løvetann

Død løvetann

Om det å være løvetannbarn ...

Friminutt

Friminutt

Små gullkorn om det kjente og nære ...

Hjertestier

Hjertestier

Gå ordstiene, og se hva de betyr for ...

Samtalemagi - Opplag 2

Samtalemagi - Opplag 2

Boken for alle anledninger og relasjoner ...

Hev ditt blikk

Hev ditt blikk

Forfatter byr på seg selv i denne åpne ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...