Bent Stiansen var gjestekokk hos Jæren Hotell i forbindelse med åpningen av Fritz Røed kulturpark på Bryne. Verdenskokken har et særlig forhold til både den ligursike maten ...
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »
Etter at Meieriet ble revet, sto det alternative musikkmiljøet på Bryne lenge uten øvelseslokale. Gjennom Norsk musikkråd har de fått et provisorisk sted å være, men ...
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »
Ingen grunn til å avvise vårruller om du blir tradisjonsfrelst. Du skal bare lage dem selv med eget følge. Heine Grov anbefaler syltet sik. Får du ikke fatt i den, doble opp med hvitt ...
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »
Saynab – min historie Eva Norderhaug, Saynab Mohamud, Aschehoug forlag 2004
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »
Nils B. Undheim er en av personene bak Jæren Sopp. To ganger har han vært med å se at ideen ikke var liv lage. Nå er han mer skeptisk til ytterligere satsninger.
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »
Jærtegl har brukt første halvår av driften til innkjøring. Daglig leder, Harald Gilje, regner med full produksjon fra nyttår. 20 millioner har lokale investorer satset for at distriktet ...
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »
Med 150 etableringsideer per år har Johan Skjæveland i Jæren Produktutvikling nok å gjøre. Han lover å ikke le, uansett hvor merkelig ide du måtte komme med.
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »
Målet var å tjene en god lønn til seg selv, og kanskje ha et par ansatte. I dag har Inge Brigt Aarbakke over 100 personer ansatt. Hard jobbing og teft er nøkkelen til fremgangen.
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »
Når man driver for seg selv, trengs pågangsmot, littegranne flaks og en god porsjon teft. Rune Haugseng skjøt gullfuglen da han kjøpte store deler av lageret til konkursrammede Øglænd ...
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »
Magne Moi, leder av bedriftsmarkedsavdelingen i Time Sparebank er klar på at de skal være med å bidra til nyetableringer i distriktet.
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »