Hver høst arrangerer Rogaland Røde Kors to store kurshelger med flere kurs samtidig.
12.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Riskadagene har snart vært arrangert i 20 år. Fra en sped start i 1991 har det årvisse arrangementet utviklet seg til å bli en “happening” i bygda innerst i Hommersåkvåge...
02.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Klokken er ett på ettermiddagen, men det er helt stille i Riskatun barnehage. På denne tiden av dagen ville man forventet å se masse barn løpende rundt og leke. Men her er det ingen ...
02.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Kathes Hårdesign tar sats og utvider. I det gamle tannlegehuset skal de fire ansatte få boltre seg. Både aromamassasje og solstudio skal få plass i det nye huset.
02.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
En Hommersåkgutt lanserte i mai en nettbutikk. Her selges skjønnhetsprodukter og accessoirer til menn. Målet er at guttene skal slippe å snike seg inn på de rosa damesidene for ...
02.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Det er svært få bønder på Jæren som har lagt om til økologisk landbruk. Oikos en mer skånsom måte.
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Har du en hobby du kan drive med innendørs? Savner du noen å dele hobbyen din med? Nå stiller Norsk Folkehjelp opp med lokaler der du kan dyrke interessen din sammen med andre.
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Økologisk mat er et av de ordene som har sneket seg inn i dagligtalen til folk. I samme slengen nevnes både miljøvern, sunnhet og trender. Men hva er ”økologiske produkter” og hva betyr ...
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Inni skogen henger bilder på trær og stein: En kunstutstilling ute i naturen. Helgåleiren har tatt kunsten fra sitt vante rom og gir publikum en helt ny opplevelse.
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Mat har blitt en gjenstand for frykt. Folk er redd for at maten de putter i seg, ikke skal være sunn nok. Ved Food Story i Stavanger handler alt om historien til maten. Trenden med matbevissthet ...
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »