Bård Eker satser friskt på land og til vanns

22.04.2014

Eker Performance AS blir ny forhandler av Sea-Doo vannscootere og norsk distributør av Radical Sportsbiler.

Bård Eker får to nye prestisjebrands i sin portefølje av high-end produkter gjennom sitt selskap Eker Performance AS.

 

 

Eker Goes Sea-Doo

 

«Gjennom å være en helnorsk båtprodusent i over 11 år har vi lært å nyte den fantastiske norske skjærgården», kan Hydrolift eier og designer Bård Eker fortelle. «Vår interesse og lidenskap for banebrytende design og  unike sjøegenskaper har også åpnet vår interesse for flere måter å nyte herlige dager på vannet. Sea-Doo vannscootere representerer definitivt en slik mulighet og når det nå har blitt lovlig her til lands fant vi det som meget spennende og naturlig å innlemme dette produktet i vår Eker Performance portefølje», sier en entusiastisk Eker.

 

«Hydrolift, Koenigsegg og Ducati har sin store porsjon lidenskap som bærebjelke, ved siden av avansert design, teknikk og performance – en «perfect match» med Sea-Doo vannscootere. Med den nye Spark-modellen kan også de fleste familier nå realisere drømmen om flotte dager på vannet. Med en lav inngangspris er den et meget godt alternativ til små joller og et mye artigere sådan».

 

 

Om Sea-Doo:

 

BRP (Bombardier Recreational Products) står for et paradigmeskifte i vannscooterbransjen med en morsom, rimeligere, brukervennligere og mer drivstoffeffektiv vannscooter. Vannscooteren Sea-Doo Spark er drevet av den nye tresylindrede rekkemotoren Rotax 900 ACE, og er kompakt utformet med en helt ny Exoskel-arkitektur som består av et lett, solid og gjenvinnbart Polytec-materiale. Dette gjør at vannscooteren både er enkel å manøvrere og morsom å bruke. 2014-modellen Sea-Doo Spark PWC er den rimeligste nye vannscooteren på markedet, og er bransjens mest drivstoffeffektive vannscooter. Den koster nesten 40 % mindre enn den nærmest sammenlignbare modellen.

 

Den nye Sea-Doo-serien byr på en rekke friske farger med mange trendsettende alternativer. Her er det optimale muligheter for kresne vannscooterentusiaster som ønsker å sette sitt personlige preg på opplevelsen. Vannscooteren har plass til 2 eller 3 personer, noe som gjør den perfekt for familier som ønsker en morsom opplevelse på vannet. Den lette vekten gjør den også enkel å trekke.

 

Sea-Doo-serien for 2014 har en vannscooter for alle kjørestiler og ferdighetsnivåer. BRP er den eneste produsenten som tilbyr bransjens eksklusive Intelligent Brake & Reverse (iBR)-system i alle vannscooterkategorier. BRPs eksklusive iBR-teknologi gir økt trygghet, takket være bremsesystemet som gjør at scooteren stopper opptil 30 meter raskere enn andre sammenlignbare vannscootere.

 

 

Eker Goes Radical

 

Eker Performance AS har nylig tegnet avtale som norsk distributør for brandet og produktet Radical. «Med vår bakgrunn fra motorsykkel og banekjøring samt flere års eierskap i Koenigsegg Autotive AB, er det ikke til å stikke under en stol at racing er noe som facinerer oss sterkt», forteller Bård Eker. «Med Radical og deres brede spekter av forskjellige typer sportsbiler, kan alle uansett nivå og kjøreegenskaper få dekket en slik «passion». Dette til en pris og kvalitet som vanskelig kan matches av andre», avslutter Bård Eker.

 

 

Om Radical sportsbiler:

 

Radical har et unikt utvalg av sportsbiler som dekker  et bredt spekter av sjåfører - fra nybegynneren, som rett og slett ønsker en bil som er rask, morsom og trygg, opp til den erfarne og profesjonelle racing sjåføren.

 

Produktporteføljen utvikles stadig og basert på erfaring fra over 1900 produserte enheter har Radical Sportscars bevist at de er klasseledende innen utvikling, produksjon og levering av produkter for trackday racing. Den unike kombinasjonen av ytelse, pris og driftssikkerhet gjør Radical umulig å slå i jakten på lave rundetider på baner verden over. I dag består porteføljen av 6 forskjellige typer biler, fra innstegsmodellen SR-1 til superbilen RXC som er resultatet av tre og et halvt år med design og utvikling for å skape verdens mest ekstreme coupe godkjent for vei og bane.

Redaktør -

Nyheter

Hjertesnakker II

Hjertesnakker II

Vi minnes ikke dager, men øyeblikkene ...

Humor og alvor - hånd i hånd

Humor og alvor - hånd i hånd

Dikt om ordets makt Kunne man slette, kunne ...

– Ord er mitt rus- og nytelsesmiddel.

– Ord er mitt rus- og nytelsesmiddel.

Trond Evenstads motto er «Aldri så banalt ...

Å male stuevegger med mennesker som ikke er permanente

Å male stuevegger med mennesker som ikke ...

"Det gjør for vondt å tenke på ...

Psykt fastlåst

Psykt fastlåst

Avviser alle forslag - for det virker meningsløst/håpløst ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...