Avtale mellom idrettslagene og Bryggen Sport

05.01.2004
Avtale mellom idrettslagene og Bryggen Sport
Gaute Sømme, Øyvind Lunde, Stig Ueland, Geir Vier

Sport1 på Bryggen skal de neste årene levere utstyr til Riska Håndball, Riska fotball og Riska Innebandy. - Viktig med lokal forankring i organisasjonsarbeidet, mener nestleder i Riska håndball, Gaute Sømme.

- Utstyrsavtalen med Bryggen Sport gjør ting mye lettere for oss som er foreldre i de lokale idrettslagene her på Riska. Det gjør at vi slipper å dra inn til Sandnes eller Stavanger for å kjøpe det vi trenger. Samme om det er nye sko eller en ny drakt, så kan vi få det her på Bryggen, sier Gaute Sømme i Riska Håndball og legger til:
- Sport1 er en lokal leverandør for både idrettslag og bygda ellers. Skal vi ta vare på bygda vår, må vi bruke de tilbudene vi har her på Bryggen.

Fornøyde fotballfolk
Sammen med Stig Ueland og Øyvind Lunde, henholdsvis leder og nestleder i Riska Fotball, står han med en rykende fersk leverandøravtale om idrettsutstyr i hånda. Også Ueland og Lunde er meget godt fornøyde.
- Lokalt samarbeid er viktig i seg selv. Men også det at Bryggen Sport kan utkonkurrere de andre i anbudsrunden på pris, er bra. Hadde ikke Bryggen Sport hatt den beste prisen, hadde vi nok måtte finne en annen leverandør. Vi trenger et bredt tilbud i sportsutstyr her på Hommersåk, og det er vi så heldige at vi har, mener Lunde.

Vinn-vinn-situasjon
Daglig leder i Bryggen Sport, Geir Vier, er også meget godt fornøyd med den nye utstyrsavtalen med de lokale idrettslagene.
- For meg er det viktig å være en støttespiller til alle de som jobber godt for idrettslagenes vel. Jeg er oppvokst her i bygda og er glad for å være med å få ting til å fungere. Avtalen innebærer at alle medlemmer i de tre idrettslagene får 15 prosent rabatt på utstyr til idretten sin, og jeg håper og tror den rabatten gjør at flere handler her. Avtalen innebærer i praksis en vinn-vinn-situasjon for begge parter, sier Vier som nettopp har fått inn den nye overtrekksdressen fra Adidas.
- En slik overtrekksdress koster hos Bryggen Sport 357 kroner i størrelsen 8 til 16 år. Jeg tror ikke det kan bli mye rimeligere enn det, sier lederen i Riska Fotball, Stig Ueland..

Klubbkvelder
Utover vinteren og våren kommer Bryggen Sport også til å ha egne klubbkvelder der medlemmer kan komme og handle etter stengetid, det vil si klokka 19.00. Først ut er fotballklubben som har sin første klubbkveld 5. februar. Håndballklubben og innebandyen er invitert 9. februar. Disse klubbkveldene er åpne for alle medlemmer og deres familie, og det vil være ekstra gode tilbud ved disse anledningene.

For mer informasjon om utstyrsavtalen eller klubbkveldene, kontakt idrettslaget eller Bryggen Sport.

Redaktør -

Nyheter

Dikt om sorgens ansikter

Dikt om sorgens ansikter

Den 3. januar var en helt vanlig dag. Helt ...

Bilder og dikt

Bilder og dikt

Helle Enger er aktuell med boka «Søster ...

Det er ikkje mine sko du ser

Det er ikkje mine sko du ser

Viktig bok om ME

Veit ikkje om eg no er åleine

Veit ikkje om eg no er åleine

Ei sterk forteljing om familie, kjærleik ...

Til min obdusent

Til min obdusent

Om de store, klassiske spørsmålene ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...