Rent bord til Riska

27.04.2015
Sondre G. Haga

Lørdag (25. april) arrangerte Bokn IL årets tredje Rogalandsrunde i trial. Under svært vanskelige forhold gjorde utøverne fra Riska Motorsykkelklubb rent bord i eliteklassen for herrer.

Riska Motorsykkelklubb kunne vise til svært gode plasseringer i konkurransen som fant sted på Torland i Bokn kommune. I eliteklassen ble det gjort rent bord. Der havnet Sondre G. Haga på 1. plass, Kjartan Mikkelsen på 2. plass, Anders Paulsen på 3. plass og Daniel Tangen på 6. plass. I tillegg havnet Seline Meling som nummer 2 og Hanne G. Haga som nummer 3 i kvinneklassen, som ble vunnet av Huldeborg Barkved fra Vaulali Trialklubb. I klasse B havnet Mats Nilsen på 2. plass og Stian Paulsen på 4. plass. I klasse C fikk Sondre Winterhus 5. plass, mens Rakel Nilsen havnet på 6. plass i klasse rekrutt D.

Mestret de vanskelige forholdene

Sondre G. Haga stakk av med seieren i konkurransen. På grunn av store nedbørsmengder ble forholdene vanskelige. Alt nedbøret førte til løyper med glatte steiner og mye gjørme. Selv om løypene var krevende, var Haga veldig fornøyd med kjøringen.

- Jeg er fornøyd med at konsentrasjonen holdt konkurransen gjennom. Det var alt i alt en god dag som gav gode utfordringer, sier han.

Førerne skulle kjøre 7 seksjoner tre ganger hver. I andre runde imponerte Haga med kun én prikk, noe som ble avgjørende for at han stakk av med seieren.

- Jeg er sinnsykt fornøyd med andre runden! Da traff jeg bra på det meste, sier Haga.

Hadde ikke dagen

Hanne G. Haga havnet på 3. plass i kvinneklassen. På tross av pallplassering, var hun ikke helt fornøyd med kjøringen.

-Jeg er skuffet. Det var ikke mye som stemte, og jeg hadde ikke dagen i dag, sier hun.

Allerede neste helg er det ny konkurranse for utøverne i Riska Motorsykkelklubb. Da er det runde 2 i Norgescupen. Sondre G. Haga har som mål å havne på topp 6, mens Hanne G. Haga har som mål å havne på topp 10. Og de er klare på hvordan de skal nå målene sine:

- I Norgescupen er det enda tøffere konkurranse. Da er det viktig å gi full gass, holde fokus og samtidig ha det gøy, sier de.