Solide resultater i EM

13.04.2015
Solide resultater i EM
motorsykkelklubb

I helgen (11.-12. april) gikk sesongens første EM-runde i trial av stabelen i den italienske byen Pietramurata. Flere rogalendinger hadde tatt turen til Italia for å kjempe mot Europas aller beste utøvere.

Riska Motorsykkelklubb kunne vise til en rekke sterke resultater i mesterskapet. På lørdagen havnet Sondre G. Haga på 7. plass. I kvinneklassen endte Hanne G. Haga til slutt opp på en 13. plass, mens Stian Paulsen endte på 14. plass i klassen «Youth International».  På søndagen kjørte juniorklassen, hvor Kjartan Mikkelsen havnet på 17. plass, mens Anders Paulsen endte på 28. plass.

I tillegg havnet Huldeborg Barkved fra Vaulali Trialklubb på en 9. plass i kvinneklassen.

Vanskelige forhold

Løypene i Italia var svært annerledes fra de løypene utøverne er vant med i Norge. Løse steiner, spesielt terreng og annerledes regler var ingen fordel for de norske førerne. På tross av de vanskelige forholdene, fant Hommersåk-gutten Sondre G. Haga noen lyspunkter å ta med seg fra konkurransen.

- Målet før konkurransen var å vinne, derfor er jeg ikke særlig fornøyd med 7. plassen. På en annen side ga konkurransen meg svar på at jeg ikke er langt unna toppen. Klarer jeg å luke unna småfeilene så er jeg med å kjempe helt der oppe, sier 16-åringen.

Fin pekepinn

Utøverne fra Riska Motorsykkelklubb satte allerede langfredag kursen mot Italia. De hadde treninger i både Danmark og Tyskland før de endte opp på konkurranseplassen fire dager før konkurransestart. Hanne G. Haga deltok i sin første EM-runde noensinne, og mente konkurransen ga henne en fin pekepinn på hvordan hun lå an i forhold til sine internasjonale konkurrenter.

- Målet før konkurransen var å finne ut hvordan jeg lå an i den beste klassen for kvinner. Jeg slet en del med å finne konsentrasjonen i starten, og det gjorde nok at jeg endte på en 13. plass. Nå har jeg i alle fall funnet ut hvordan jeg ligger an, og skal jobbe knallhardt videre for å forbedre resultatet, sier hun.

Neste EM-runde er 18.-19. juli, også da i Italia.

Redaktør -

Nyheter

Psykt sikker

Psykt sikker

Rapport fra lukket avdeling ...

iPhonomatopoetikon

iPhonomatopoetikon

iPhonomatopoetikon er en billedlyrisk reise ...

Ren sol

Ren sol

"Ren sol" er vakker, men brutal ...

Ren sol

Ren sol

"Ren sol" er vakker, men brutal ...

Psykologens dikt om følelser

Psykologens dikt om følelser

Indremedisin for stor og liten.

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...