Kampen skolekor med egen plate

14.11.2003
Kampen skolekor med egen plate
Hanna Tjøtlandsvik gir alt når det er korøving.

Kampen skolekor har spilt inn singleplate, og har dermed laget årets julepresang. Torsdag 20. november blir det realease-party i Misjonshøgskolens aula.

- Jeg tror det kommer til å bli kjempekjekt å opptre foran alle foreldrene. Å opptre er noe av det beste med å være med i kor. Også er det kjekt å synge selvsagt. Men det blir hvert fall gøy når vi får gitt ut vår egen plate, sier Marius Meling i Kampen skolekor.

- Kjempeflink dirigent
Marius og et 20-talls medkorister står i gangen utenfor musikkrommet på Kampen skole og tripper etter å komme inn. De er 10 minutt for tidlig ute og må vente på dirigent Randi Tytingvåg. Hele gjengen er fulle av lovord om dirigenten sin.
- Randi er bare så flink. Hun er kjempegod til å lære fra seg, og så skriver hun til og med mange av sangene våre. Tror hun har skrevet noen av sangene som er på plata, sier Hanna Tjøtlandsvik.

Og når klokka slår 15.00 kommer Randi. Etter at døra er låst opp springer koristene inn og finner de faste plassene sine. Randi har hørt på de innspilte sangene.
- Jeg tror plata kommer til å bli skikkelig fin. Så nå må vi øve litt mer slik at vi synger like bra på release-konserten som på plata, sier Randi. Og som kor flest begynner Kampen skolekor med oppvarmingsøvelser. Og etterpå synges det for full hals.

Ventelister
Kampen skolekor har vært en suksess siden oppstarten. I dag teller koret 48 medlemmer fordelt over to grupper, en for første til fjerde klasse, og en for femte- og sjetteklassingene. Ventelistene er lange, det er ikke plass til flere medlemmer. Randi Tytingvåg, som selv er profesjonell sangerinne, er imponert over korgruppen sin.
- De har blitt skikkelig flinke. Det er en ganske krevende oppgave å holde styr på så mange unger, men de utstråler så mye positiv energi at jeg gleder meg til hver korøvelse. Og jeg kan garantere at plata blir fin. Koristene kommer selv til å ta seg av salget, og den havner nok under noen juletrær. Men først er det opptreden og releaseparty. Håper mange får med seg den, smiler dirigenten

Frank Bertelsen

Nyheter

Dråpediamanter

Dråpediamanter

En utrolig vakker presentasjon av naturen ...

Taj hos dyrlegen

Taj hos dyrlegen

Det er ikke alltid greit å være ...

Bobben og Eddie - Det første møtet

Bobben og Eddie - Det første møtet

«Jeg er en elefant», sa Bobben. «En rosa ...

Bobben og Eddie - Leteaksjonen

Bobben og Eddie - Leteaksjonen

Hvor er det blitt av Eddie ...?

Ingen vil ha oss. Bind II - Syrisk familie

Ingen vil ha oss. Bind II - Syrisk famil...

Hvordan var det å være flyktende ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...