Bryggen Bistro har åpnet dørene etter noen måneders pause.

07.05.2007
Bryggen Bistro har åpnet dørene etter noen måneders pause.
Håkon Larsson

Nå kan du atter nyte en god middag i bryggekanten innerst i Hommersåkvågen. Bryggen Bistro har åpnet dørene etter noen måneders pause, og daglig leder Håkon Larsson lover rimelig mat og mer underholdning enn tidligere.

Vi kommer til å forenkle menyen, men det vil bli servert gode middagsretter hver dag til fornuftige priser, lover Larsson, som har bakgrunn både som barsjef og kokk.
- Komledagen vil vi beholde. I tillegg blir det en del pastaretter, en biffrett og en enkel fiskerett på menyen. Det skal være snakk om lettspiste, enkle retter til en overkommelig pris, sier Larsson, som også kan love større utvalg av kaffe, uten at han ønsker å gå i særlig konkurranse med de andre forretningsdrivende på senteret.

- Det kommer en vinter
Bryggen Bistro stengte dørene 1. mars, og holdt lukket helt til nye eiere overtok i begynnelsen av juni. Kostnadene ble for høye til å drive bistroen, som ligger helt i bryggekanten med en fantastisk utsikt utover Riskafjorden. Bistroen drives nå av et nyetablert selskap, Nye Brygga AS, som på sin side eies av Playground AS, med Kent Olsen og Ole Kommedal i spissen. De nye eierne er klar over at det ikke er enkelt å drive restaurant på Hommersåk. Forenkling av menyen er et ledd i det å skape et levedyktig spisested.
- Det kommer en vinter. Da sier det seg selv at vi ikke kan ha flere kokker gående på fulltid her i restauranten, sier Larsson.

Mye underholdning
Også på underholdningssiden vil de nye eierne gjøre noen grep. Man vil blant annet blåse liv i fotballkveldene igjen. Dessuten skal quizen gjenoppstå, men ikke på onsdagskveldene, som før.
- Onsdag er liksom ikke noen quizdag, mener Larsson, som heller tenker i retning av torsdag eller fredag.
Også karaoke kan komme på tale, men det blir først til høsten.

Flere investeringer
Moderselskapet Playground AS har gjort flere investeringer på Hommersåk. I mars overtok de gatekjøkkenet DigIn, og på sikt kan det komme på tale å drive både bistroen og DigIn under samme paraply. Foreløpig blir det samarbeid mellom de to spisestedene om utkjøring av mat.
- Så gjenstår det bare å håpe at lokalbefolkningen støtter opp om oss, smiler Larsson, før han løper videre for å servere nye gjester som strømmer til i sommervarmen.

Redaktør -

Nyheter

Debuterer med poetisk nysgjerrighet

Debuterer med poetisk nysgjerrighet

Når læreren Kay Karisari Solstad ...

Norsk-bosnisk kunstner debuterer med tankevekkende diktsamling

Norsk-bosnisk kunstner debuterer med tankevekkende ...

Ali Jakupovic (30) fra Arendal debuterer ...

Di rare tingå me seie te dyrå våre

Di rare tingå me seie te dyrå våre

Lars Fredrik Høiby er vokst opp i Stavanger ...

En dråpe av livet – Geir Grindstein om sin debut som lyriker

En dråpe av livet – Geir Grindstein om sin ...

Med diktsamlingen en dråpe er nok trer ...

Ordets kraft i etterkrigstidens skygger

Ordets kraft i etterkrigstidens skygger

Reidar Lund er en forfatter som ikke bare ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...