Flott feiring for 25-års jubilanten

02.02.2004
Flott feiring for 25-års jubilanten
Kristine Sørbø koste seg med ei gratis pølse. Ved grillen sto Hege Kvale og Roar Hunstad.

Riskabuen sto i kø for å få pølser og kakestykker da Rema 1000 på Bryggen feiret dagligvarekjedens 25-års jubileum. - Makan til travel dag, sukket daglig leder Ann Erga strålende fornøyd da festen var overstått.

- Er det sant at det er gratis pølser? Og at det er gratis brus og kaker? ville Kristine Sørbø vite da Hege Kvale og Roar Hunstad tente opp grillen litt før festen skulle sparkes i gang. Og da Bryggepostens utsendte kunne svare bekreftende, ble både Kristine og de fire venninnene hun hadde tatt med seg til Bryggen, jublende glade.

Fakkelstafett
Da klokka slo 13.00 fredag 6. februar gikk startskuddet for feiringen på Bryggen. Den gamle lastebilen fra 1953 tilhørende Lauvås landhandel kom kjørende inn foran senteret. Bak rattet satt Christian Sjøtun og på lasteplanet sto Ann med den etterhvert så velkjente Rema-motorsagen i hendene. Med på turen fulgte også fakkelen som er på reise landet over og som markerer at dagligvarekjempen fyller år. Utenfor inngangen til senteret var det satt opp 25 fakler og etter tale fra regionssjef Cato Helmersen, fikk Ann æren av å tenne faklene og åpne festen for alvor.

Kjempekake
- Det ble en skikkelig bra feiring. Det var gøy at det kom så mange gjester, og vi som jobber i Rema 1000 på Bryggen synes det var kjekt å gjøre litt stas på de mange kundene våre. Tror alle fikk både pølser og kakestykke, og det virket som at alle koste seg, sa Ann Egra dagen derpå. Og det gjorde de helt sikkert. Køen foran kakeserveringen ble bare lenger og lenger etter hvert som dagen gikk, og kaken som var laget av Bryggens egen baker falt godt i smak. Lille Linda Mikkelsen ble stående ekstra lenge i kø, hun hadde bestemt seg for at hun skulle har den ene marsipanrosen som sto gyllen og rosa på den kjempestore kaken. Og det var verdt å vente.
- Kjempegod kake, var det eneste hun fikk tid til å si mellom munnfullene med krem og marsipan.

Mer festing
Men feiringen er langt fra over for de 11 ansatte i Rema 1000 på Bryggen. 1. mai er alle Rema-ansatte, 6500 i tallet, invitert til stor fest på Lillestrøm. Nedtellingskalenderen som henger like ved inngangen til butikken minner de ansatte hver eneste dag om hva de skal i mai.
- Nå gleder vi oss som aldri før. Feiringen på Bryggen var bare starten. Vi skal ha det gøy på Rema 1000 denne våren. Skikkelig gøy. Og kundene våre skal få ta del i feiringen nesten hele tiden. Det kommer til på lønne seg på mer enn én måte å handle på Rema 1000 framover, lover Ann.

Redaktør -

Nyheter

Det er ikkje mine sko du ser

Det er ikkje mine sko du ser

Viktig bok om ME

Veit ikkje om eg no er åleine

Veit ikkje om eg no er åleine

Ei sterk forteljing om familie, kjærleik ...

Til min obdusent

Til min obdusent

Om de store, klassiske spørsmålene ...

Perspektiver og ettertanke

Perspektiver og ettertanke

Poesi på en helt ny måte

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024 ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...