God omsetning på Bryggen

05.01.2004
God omsetning på Bryggen
market

2003 var året da Bryggen Senter for alvor befestet sin posisjon som Riskabuens handlesenter. Tallene fra fjoråret viser at butikkene på senteret omsetter for stadig mer penger.

Tall og statistikk er i disse dager hyggelig lesing for daglig leder ved Bryggen Senter, Arild Lunde. I 2003 opplevde senteret en samlet omsetningsøking på 15 prosent, noe Lunde sier seg meget godt fornøyd med.
- Det er godt å se at Riskabuen bruker sitt lokale handlesenter. I 2003 er tallene for samtlige uker høyere enn i 2002. Det tar jeg som en bekreftelse på at Bryggen har befestet sin posisjon i folks handlemønster, sier Lunde.

Gode sommermåneder
Den grafiske kurven for omsetningen på Bryggen viser to topper, en om sommeren og en like før jul. Med sin unike beliggenhet har senteret blitt et populært mål for hyttefolk og båtturister som holder til i nærheten av Hommersåkvågen.
- I månedene juni, juli og august skjedde det mye på senteret. Det var dager da småbåthavna var fullstappa av tilreisende. Og det viser igjen i tallmaterialet, sommeren 2003 innebar en omsetningsøkning på 20 prosent sett i forhold til året før. Men også perioden etter sommeren, da turistsesongen var over, holdt omsetningen seg på et høyere nivå enn tidligere. Det kan vi takke våre lokale kunder for. Svært gledelig, smiler Lunde.

Ny skobutikk
De første ukene av 2004 har også vært gode, folk handler som aldri før på Bryggen. I mars åpnes en ny skobutikk og Lunde har god tro på nykommeren.
- En skobutikk vil føre til et enda bedre tilbud på senteret. Interoptik-butikken som kom på plass i sommer, bidro i fjor til at vi fikk et styrket helhetlig tilbud i forhold til 2002, og ”SKO DEG” vil gjøre det samme i 2004. Og vi er stadig i kontakt med mennesker med kremmersjel og gode ideer, så vi kommer til å jobbe for at Bryggen skal bli enda bedre.

Masse moro
I år som i fjor vil det skje en rekke aktiviteter på Bryggen. I forbindelse med Rema 1000s 25-års jubileum har Rema-sjef Ann Erga planlagt en rekke spennende arrangementer, og utover våren vil helgene fylles av gode tilbud og spennende kundeaktiviteter. Bryggedagene og Riskadagene er allerede under planlegging og vil helt sikkert bli en minst like hyggelig opplevelse som tidligere år. Det er godt nytt for Riskabuen.

Redaktør -

Nyheter

Det er ikkje mine sko du ser

Det er ikkje mine sko du ser

Viktig bok om ME

Veit ikkje om eg no er åleine

Veit ikkje om eg no er åleine

Ei sterk forteljing om familie, kjærleik ...

Til min obdusent

Til min obdusent

Om de store, klassiske spørsmålene ...

Perspektiver og ettertanke

Perspektiver og ettertanke

Poesi på en helt ny måte

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024 ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...