Maskoten Teddy og daglig leder ved Rema 1000 på Bryggen, Ann Erga, inviterer hele Riska til bursdagsfest fredag 6. februar klokka 13.00

05.01.2004
Maskoten Teddy og daglig leder ved Rema 1000 på Bryggen, Ann Erga, inviterer hele Riska til bursdagsfest fredag 6. februar klokka 13.00
25 år med lave priser

Rema 1000-kjeden fyller 25 år. Daglig leder ved Rema 1000 på Bryggen, Ann Erga, lover en solid feiring for både kunder og ansatte..

- Vi skal markere jubiléet skikkelig, festen starter allerede fredag 6. februar klokka 13.00. Jeg kan garantere at alle kommer til å få med seg at Rema 1000 fyller år. Vi har en del overraskelser på lur, sier Ann med et smil.

Grillmat og bursdagsfest
Det er helga 6. og 7. februar feiringen begynner på Bryggen. Da når nemlig Rema 1000s nasjonale fakkelstafett Hommersåkvågen, og fakkelen som startet sin ferd 20. november langt oppe i det kalde nord, skal selvsagt innom Ann og hennes butikk før den ender opp i Lillestrøm 1. mai.
- Fakkelen skal være i hus hos oss fredag 6. februar klokka 13.00. Da går startskuddet for feiringen for alvor. Vi tenner opp grillene og varmer opp til konkurranser og bursdagsleker, så da håper jeg at alle som har anledning stikker innom. Det blir mye god mat på tallerkene og mye gøy, forteller Ann.

Kundekonkurranser
Alle som følger Anns oppfordring om et Rema-besøk 6. februar, kommer ikke til å angre. På slaget 13.00 kan alle kunder begynne letingen etter 25 gratis varer som er plassert ut i hyllene. Som om ikke det er nok, så arrangerer Rema 1000 et rebusløp i hele senteret lørdag 7.februar. Hva premiene er her, vil Anne holde for seg selv, men av smilet er det ikke vanskelig å se at vinneren kommer til å gå meget fornøyd hjem.

Vinn varer verdt 1000 kr
Tirsdag 17. februar er det duket for nok en kundekonkurranse. Da skal Hommersåks raskeste handler kåres. Det vil bli delt ut en liste over varer, og da gjelder det å være rask til beins. Første mann gjennom kassen med alle varene på lista, vinner varer for 1000 kroner. Påmelding til handlekonkurransen kan skje på butikken allerede i dag. Jo før du melder deg på, dess større sjanse for at nettopp du kan bli med.

Stor fest for de ansatte
Når Rema 1000 nå kan se tilbake på 25 år med lave priser, kan man trygt si at dagligvaregiganten har en solid posisjon i det norske markedet. Hele 6500 mennesker er ansatt i butikkjeden som per i dag teller 377 butikker. Det sier seg selv at de ansatte skal være med på feiringen, og 1. mai er alle 6500 ansatte invitert til feiring på Lillestrøm. Ann kan fortelle at alle 11 medarbeidere i hennes butikk skal være med. To av de ansatte skal til og med være med i Remas egen Idol-konkurranse, og hvis de synger som Kurt, kan de vinne flotte premier. Norges raskeste kassearbeider skal også kåres, og nede på Bryggen går det visstnok ekstra fort nå om dagen.
- Blant premiene som blir utdelt på Lillestrøm vanker det fem flunka nye Rema-Peugeoter til den ene butikken som utmerker seg mest. Så hvem vet, kanskje blir det fem skinnende blanke Peugeoter på Bryggen når vi kommer hjem, sier Ann.

Langvarig feiring
Tiden fra 6. februar til 1. mai skal brukes godt i dagligvaren på Bryggen. Det blir spesielle aktiviteter hver helg. Per i dag står ting som feiring av fastlavn, utdeling av fastelavnsris, ansiktsmaling for barna, Tex-Mex-helg og mye mer på programmet. Her gjelder det bare å henge med i svingene. Det er på Rema 1000 det skjer denne våren.

Redaktør -

Nyheter

Det er ikkje mine sko du ser

Det er ikkje mine sko du ser

Viktig bok om ME

Veit ikkje om eg no er åleine

Veit ikkje om eg no er åleine

Ei sterk forteljing om familie, kjærleik ...

Til min obdusent

Til min obdusent

Om de store, klassiske spørsmålene ...

Perspektiver og ettertanke

Perspektiver og ettertanke

Poesi på en helt ny måte

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024 ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...