Nye dufter på Fix frisør og parfymeri

11.08.2003
Nye dufter på Fix frisør og parfymeri
fix_frisør_inni

Nå skal det lukte lekkert på Bryggen. Daglig leder på Fix frisør og parfymeri, Jane Elowsson, utvider butikken og satser friskt på et bredt utvalg i gode dufter.

- Det handler om velvære, stil og eleganse. Vi har fått et bredt parfymesortiment basert på trender og kundenes ønsker. Vi har merket at våre kunder etterspør et helhetlig tilbud i velvære og stil, og vi tilbyr nå produkter som tilfredsstiller de fleste ønsker og behov. Ikke bare når det gjelder hår, men det meste innen parfymer, hudpleie og kosmetikk, forteller Elowsson som har vært i bransjen i snart 25 år.

Også for herren
Der det før var venteavdeling hos Elowsson er det nå hyller med en mengde forskjellige flakonger med forskjellige gode dufter. Parfymer som Balahe, Celine Dion, Naomi Campbell, Gant og Bjørn Borg er på plass sammen med mange andre merker. Mye for kvinnen og mye for herren.
- Både menn og kvinner krever bedre og bredere utvalg i velværeprodukter. Menn er en viktig kundegruppe for oss, mange herrer ønsker å ta seg godt ut og å føle seg vel. Tidligere var det slik at de fleste menn kun benyttet våre tjenester og produkter til fest, men nå vil gutta se litt ekstra bra ut også til hverdags, forteller Elowsson.

Veiledning
Service er plassert i høysetet hos Fix frisør og parfymeri, kompetanse likeså. Elowsson og hennes åtte medarbeidere er opptatt av at alle som er innom salongen skal ha en positiv opplevelse, og at alle skal få den hjelpen de ønsker.
- Vi tar oss tid til å veilede kundene slik at de får de produktene som passer til dem. Ikke alle passer alt, men vi har noe til alle. I alle mine år i denne bransjen har det være en glede å ta vare på kundene mine, og hjelpe dem til å føle seg vel, sier Elowsson.

Demontrasjon
Mer veiledning blir det på Fix frisør og parfymeri i tiden som kommer. Tirsdag 21. oktober kommer representanter fra hudpleiemerket ROC til Bryggen for å vise fram og demonstrere sine produkter. De som ønsker det kan også få en time med personlig veiledning og demonstrasjon. Neste dag, onsdag 22. oktober, kommer Janne fra neglepleie-selskapet Depend. Også hun vil være tilstede hele dagen for å demonstrere og veilede besøkende velværeinteresserte. Alle er hjertelig velkomne til Fix frisør og parfymeri for en time med velvære.

Redaktør -

Nyheter

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024 ...

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

– Mange bøker er skrevet om homser og ...

Norsk haiku

Norsk haiku

Herner Sæverot er aktuell med boken ...

Et liv på flukt

Et liv på flukt

Avin Rostami skriver dikt om en barndom i ...

Dikt om krigens skyggesider

Dikt om krigens skyggesider

Bojan Celise Skaar debuterer med diktsamlingen ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...