Strålende fornøyde med mer plass

11.03.2013
Strålende fornøyde med mer plass
Ingrid Modalslid (fra venstre), Marianne Jonassen, Birgitte Haga Langeland og Kathe Stuvik ønsker velkommen til mer enn bare hårklipp

Det meste er på plass i den nye frisørsalongen og butikken til Kathes hårdesign. De ansatte ønsker velkommen til både åpnere, lekrere og mer luftige lokaler og større utvalg av varer.

-Vi sa at vi skulle åpne den nye butikken 1. mars, men ting har kommet på plass litt etter litt. Så vi har hatt litt åpning hver dag en stund, ler Kathe Stuvik.

-Det er mange som har vært innom for å se og spørre litt. Det er kjekt at folk er interesserte, sier hun.

 

Romantisk stil

Det eneste som er nokså uforandret, er selve frisørsalongen. Ellers er hele klesbutikken flyttet opp til større og lysere lokaler i andre etasje. Det er også eget rom for aromamassasje i andre etasje. Nede i første etasje er det åpnet opp fra kaffebaren til de nye lokalene med negledesign, hårprodukter og interiørbutikk.

-Vi har større plass enn før, men like viktig er det at det føles så mye åpnere. Det gjør at det nok er lettere for folk å stikke innom bare for å kjøpe kaffe i kaffebaren uten at de har andre ærender. Du sitter ikke midt i butikken lenger, mener Stuvik.

-Vi er spente på responsen etter hvert som riskabuen finner ut hva vi har å by på, sier hun.

Varene i både klesbutikken og interiørbutikken importeres fra Danmark, og Stuvik gjennomfører samme romantiske stil i begge avdelingene.

-Interiøret er i romantisk, fransk landsstil, men det følger også trenden med å være mer industripreget i stilen, sier hun.

 

Lang fartstid

Kathes hårdesign har sju ansatte i dag. Alle er frisører eller frisørlærlinger, og det er ingen planer om å ansette butikkpersonale i tillegg.

-Nei, vi bytter på å betjene butikken gjennom dagen. Det gjør at folk gjerne må gå og kikke litt på egenhånd, men det er alltid noen som er ledige hvis de trenger hjelp. Og hvis folk skal handle hele antrekk eller «bli nye» og vet at de trenger mer hjelp, kan de bare avtale på forhånd. Da setter vi av tid til det, lover Kathe Stuvik.

Stuvik er veldig tilfreds med staben sin. Det er mange som faller fra i frisøryrket når de kommer oppi 30-åra. Slik er det ikke i salongen på Hommersåk. Hun tror at miksen av frisørsalong og butikk er en av årsakene til det.

-Vi utvidet staben med to ansatte i fjor. De andre har vært her mellom 6 og 15 år. Vi har mer varierte arbeidsdager enn mange andre frisører. Vi reiser også på messer for å kjøpe varer og gjør andre ting som ikke er så vanlige i en frisørsalong, sier hun.

Redaktør -

Nyheter

Kvinner og mén

Kvinner og mén

Hva skjuler seg bak fasadene? Bli med på ...

Desemberbarn

Desemberbarn

Hva faen gjør man med savn, liksom ...

Alle årstidene i mitt hjerte

Alle årstidene i mitt hjerte

En gripende diktsamling om forløsning, ...

Stråle 3

Stråle 3

Ei vakker og tankevekkande bok

Nekrotisk vev

Nekrotisk vev

Skuffa, seier du ? At ikkje du skulle bli ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...