Fra Mestern til Metro

07.08.2002
Fra Mestern til Metro
Mestern bowlingsenter skal rustes kraftig opp i høst, men daglig leder Tina Samuelsen holder likevel åpent. Her sammen med Rune Skandsen i Metro bowling, som er ny eier av bowlingsenteret.

Du kan fortsette å bli mester i bowling, men i løpet av året blir banene på Mestern bowlingsenter rustet opp. I løpet av høsten forsvinner også det tradisjonsrike navnet.

Bowlingkjeden Metro overtok Mestern bowlingsenter 1. august, og utover høsten vil datasystem og baner bli rustet opp kraftig. Bowlingsenteret vil fremdeles gå under navnet Mestern, men når alt er oppgradert til bowlingkjedens standard, blir det nye navnet Metro Bowling Sandnes.
- I løpet av oppussingen vil vi få nytt datasystem, nye tepper og opprustede maskiner. I tillegg får vi helt nytt interiør. Barnebane finnes i dag på ti av banene våre, men dette vil komme på samtlige når oppussingsperioden er over. Derfor vil bowlingen på Havanna være godt tilrettelagt for blant annet familier og bursdagsfeiringer, forteller daglig leder Tina Samuelsen.
Hun regner med at alt vil stå ferdig og klart til juletider, og da blir innredningen nærmest en kopi av Metro bowling på Mariero.

Lokal ledelse
Mestern bowlingsenter ble startet i 1989 av Arne Svein Strøm, men han solgte videre til Knut Dalseide og Erling Bøckmann Feldt i februar. Disse har nå solgt Mestern videre til Metro-systemet.
- Nå vil driften bli mye mer sentrert. Før var ledelsen mer på østlandet, men nå blir den felles for flere bowlingsentre her i området, forteller Samuelsen.
Også bowlingen på Tennisland er kjøpt opp av Metro, men der skal all innredning tas ut for å brukes i et nytt bowlingsenter i Tårngalleriet i Stavanger. På Mestern vil driften imidlertid fortsette i oppgradert stand.
- Vi skifter navn fra Mestern til Metro når Metro-standarden er inne, men vi kommer selvsagt til å holde åpent mens det bygges om, sier den daglige lederen.

Eivind Motland

Nyheter

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024 ...

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

– Mange bøker er skrevet om homser og ...

Norsk haiku

Norsk haiku

Herner Sæverot er aktuell med boken ...

Et liv på flukt

Et liv på flukt

Avin Rostami skriver dikt om en barndom i ...

Dikt om krigens skyggesider

Dikt om krigens skyggesider

Bojan Celise Skaar debuterer med diktsamlingen ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...