Folkefest døgnet rundt

30.05.2015
Folkefest døgnet rundt
Tidenes første Klepp24-arrangement ble feiret som seg hør og bør med diger jubileumskake i fjor.

30.000 tok turen i fjor. Kanskje blir det flere i år når handelsstanden nok en gang åpner dørene til 24 timers folkefest i september.

Arrangementet i fjor ble en knallsuksess, så vi var aldri i tvil om at vi ville forsøke igjen, sier leder i Klepp næringsforening, Odd Byberg. I anledning Jærhagens 10-årsjubileum og 24 vel overståtte ”Midt på nåttå” i fjor, valgte Klepp Næringsforening og Jærhagen å takke kommunens innbyggere med en storstilt feiringen kalt Klepp 24. Det gikk over all forventning, til tross for et sinnssykt regnvær.

 I år helgarderer vi ved å rigge opp et digert festtelt, smiler Byberg.

 

Konsert med 3 Busserulls

De som er opptatt av langtidsplanlegging, kan allerede nå uke av helgen 5. og 6. september i kalenderen. Da blir det et helt døgn med aktiviteter, underholdning, konkurranser, konserter, tivoli og gode tilbud for folk i alle aldre. Mye av programmet begynner allerede å falle på plass:

 Lørdagen blir det konsert med 3 Busserulls for hele familien klokken 16, med ny runde i festteltet klokken 20. Det store arrangementet tjuvstartes imidlertid allerede på fredagen, med dans i festteltet. Fredagsarrangementet blir forøvrig det eneste med inngangspenger. Alle de andre programpostene under Klepp24 blir gratis.

? Fra scenen i festteltet vil mange lokale aktører få muligheten til å vise seg fram, forsikrer Byberg, og tenker blant annet på de mange sang- og musikktalentene i Klepp.

 

God start på dagen

Søndag morgen gjentas suksessen med gratis frokost i festteltet. Frokosten gir folk en god start på dagen før søndagsgudstjenesten, som avholdes på kaféplatået i Jærhagen.

 I fjor kom 400 sultne kleppbuer til gratisfrokosten. Det var mat nok til alle, men logistikken var for dårlig, sier Byberg. I år garanterer han at ting skal gå glattere.

På matfronten vil det bli litt av hvert å velge i dette døgnet. Det blir servering av grillmat og drikke i festteltet, og det selges mat fra mange av bodene på festområdet.

 

Åpne for forslag

Parkeringsplassen rundt Jærhagen vil gi plass til både utstillere, boder og partytelt – og mulighetene er mange for de som vil vise seg fram.

 Det blir utstillere både inni og utenfor det store festteltet. I fjor var det 25 utstillere. I år har vi allerede booket 18, så totalantallet blir høyere enn i fjor. Nytt av året er Bondens marked. Vi håper mange gårdbrukere vil benytte anledningen til å vise seg fram og selge produktene sine, sier Byberg.

Har du lyst til å delta med stand eller en programpost fra scenen? Arrangørene er åpne for forslag helt til en uke før start, men ta gjerne kontakt så fort som mulig

Redaktør -

Nyheter

Hjertesnakker II

Hjertesnakker II

Vi minnes ikke dager, men øyeblikkene ...

Humor og alvor - hånd i hånd

Humor og alvor - hånd i hånd

Dikt om ordets makt Kunne man slette, kunne ...

– Ord er mitt rus- og nytelsesmiddel.

– Ord er mitt rus- og nytelsesmiddel.

Trond Evenstads motto er «Aldri så banalt ...

Å male stuevegger med mennesker som ikke er permanente

Å male stuevegger med mennesker som ikke ...

"Det gjør for vondt å tenke på ...

Psykt fastlåst

Psykt fastlåst

Avviser alle forslag - for det virker meningsløst/håpløst ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...