Beste kremmer i El-kjøp-kjeden

06.08.2012
Beste kremmer i El-kjøp-kjeden
Svein Olav Mossige i Elkjøp Klepp

Svein Olav Mossige og Elkjøp Klepp ble nylig kåret til Årets kremmer i kjeden med 96 butikker i hele Norge. Hederen handler om mer enn penger og salg.

Dette handler også om å ta vare på folk – både ansatte og kunder – på en god måte. Det gjør at jeg setter ekstra stor pris på å bli kåret til Årets kremmer. Vi satser hardt på å yte god service. Vi holder det vi lover, vi strekker oss lengre enn det loven sier når kunden ikke er fornøyd, og vi ordner opp så raskt vi kan i sånne situasjoner. Trivsel blant de ansatte er også viktig for oss. Når folk er fornøyde og kunden er i fokus, så merkes det på hele stemningen i butikken, sier Svein Olav Mossige.

 

God investering

Mossige mener det er en god investering å yte litt ekstraservice.

-Det koster oss et par hundre tusen i året, men det er jeg sikker på at vi får igjen for. Vi får et godt rykte, og vi ser at vi har kunder som handler hos oss selv om de bor nær andre elektrobutikker – både i vår egen og andre kjeder. Vi har også bygget om servicedelen i butikken, og gjort disken der kundene skal komme med sine klager mer innbydende. De skal føle seg velkomne også der, forsikrer han.

Årets kremmer har selvsagt også økonomiske resultater som forsvarer utmerkelsen.

-Det har gått bra, og det går stadig bedre. Vi var best i kjeden på inntjening i henhold til budsjett. Det siste halvåret har vært veldig godt, sier Mossige.

-Er det enkelt å ha gode resultater i en kommune som vokser så fort som Klepp?

-Vi drar selvsagt veksler på å være i en vekstkommune med økende folketall og stor byggevirksomhet, men vi har hatt vekst også i år der folketallet går ned. Vi er en butikk for hele Jæren, konstaterer Mossige.

 

Stadig større

Det er litt over sju år siden Elkjøp flyttet inn i nye lokaler i Kleppe sentrum. Butikken ble mer synlig og fikk både større lokaler og større parkeringsplass. Men nå har Svein Olav Mossige flytteplaner igjen.

-Det er planlagt et 9.000 kvadratmeter stort tilbygg til Jærhagen, der Elkjøp skal ha ny butikk i 3.000 av dem. Det gir oss rom for en mer moderne butikk, sier han.

-Vi kunne ha valgt å etablere oss et annet sted på Jæren, men valgte å bli på Klepp for å ta vare på de som allerede var kunder, legger han til.

Med på flyttelasset, følger også 32 ansatte som Svein Olav Mossige gir en stor del av æren for prisen som Årets kremmer.

-Vi har god kontinuitet, og flere ansatte med mer enn 25 år i bedriften. Selv har jeg jobbet her i 34 år. I tillegg har vi mange flinke ungdommer som er ansatte i kortere perioder før de forsvinner til studier eller andre jobber etter endt utdanning. Det gir oss en god miks av gammelt og nytt i staben, sier Årets kremmer i Elkjøp.

Redaktør -

Nyheter

Ukjent venn

Ukjent venn

Dikt om møter og drømmer

En gang i livet

En gang i livet

Møt verden med et åpent sinn!

Det lille følelsesspillet - SPILL

Det lille følelsesspillet - SPILL

Spillet som styrker båndet mellom deg ...

Når gullskiven lukker sitt øye

Når gullskiven lukker sitt øye

Livets mangfold er hovedtemaet ...

Øvelse gir håp

Øvelse gir håp

Livet er en øvelse i å mestre ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...