Isbanen på Jærhagen!

15.11.2010
Isbanen på Jærhagen!
isbanen

Endelig er isbanen på Jærhagen åpen igjen! Som de fleste kanskje vet, er isbanen åpen fra siste helg i oktober til ca i starten av april hvert år. Det er været som bestemmer når vi må stenge isbanen for sesongen.

Hvem som helst kan fortsatt komme og kose seg på isen helt gratis nesten hele døgnet. Den eneste gangen vi stenger isbanen, er om morgenen når isen skal prepareres, og noen få timer når Voll IL sin hockey skole trener på isen.
Voll IL trener denne sesongen lørdag morgen 9,30-11. og tirsdag kveld 17,30-20,00. Det er de eneste tidene banen vil bli stengt for annet enn trening. Torsdag fra 18,45-20,15, er det trening på halve banen, men resten er åpent for publikum.
Ønsker du å være med på trening? Kontakt Hockey gruppen i Voll IL. Gå inn på www.vollil.no. Ta gjerne kontakt. Barna koser seg virkelig på hockeyskolen. Hvem vet, kanskje det finnes en fremtidig Oilers spiller hær på Klepp?

Voll IL har satt opp egen bu i forbindelse med isbanen, der det blir leid ut skøyter til de som ikke har egne skøyter hver kveld (untatt tirsdag) kl 17-20, og hver lørdag og søndag fra kl 13-18. Det koster kun 30,- å leie et par skøyter.
I tillegg til skøyte utleie, kan en gå inn i bua og varme seg litt dersom en blir kald. En kan også få kjøpt seg varm sjokolade, eller en kopp kaffe dersom en ønsker det.
Ta med mor og far og kos deg på isbanen. Utrolig hvor gøy det kan være med en runde og to på isen…. Spesielt gøy kan det være når mor og far skal teste skøyteferdighetene sine…. Spesielt når det kanskje er minst 20 år siden de hadde skøyter på føttene sist.
Nesten hver eneste ukedag i sesongen koser skoleklasser, eller barnehager seg på isen. I tillegg er det mange lag og organisasjoner som legger opp til en kosekveld på glattisen. Har dere lyst å kose dere sammen, legg gjerne turen til isbanen.
Alle er hjertelig velkommne!!!

Redaktør -

Nyheter

Kvinner og mén

Kvinner og mén

Hva skjuler seg bak fasadene? Bli med på ...

Desemberbarn

Desemberbarn

Hva faen gjør man med savn, liksom ...

Alle årstidene i mitt hjerte

Alle årstidene i mitt hjerte

En gripende diktsamling om forløsning, ...

Stråle 3

Stråle 3

Ei vakker og tankevekkande bok

Nekrotisk vev

Nekrotisk vev

Skuffa, seier du ? At ikkje du skulle bli ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...