Seven om nåttå

03.08.2010
Seven om nåttå
Victoria og Rebecka er til vanlig med i jentegruppa Seven.

Under nattåpent vil vi få anledning til høre sevenjentene Victoria og Rebecka på scenen i gata kl. 18.00 og på Jærhagen kl. 19.00.

Victoria og Rebecka er til vanlig med i jentegruppa Seven. Jentegruppa består av sju jenter og ni aspiranter i alderen ni til tretten år. Jentene kommer opprinnelig fra Drammensområdet og i fjor holdt de intet mindre en 60 konserter fra nord til sør. Seven var i starten sju jenter, men på grunn av stor konsertvirksomhet og det at noen av medlemmene snart går av for aldersgrense på 13 år, har de i tillegg 9 aspiranter som deler på reisingen siden oppdragene har økt. Når de reiser rundt og har konserter og barnegospelfester, så er de som navnet sier, sju jenter som opptrer. SEVEN har de siste årene solgt over 40.000 album og DVDer, ligget på norsktoppen, opptrådt i TV og sunget i radio.

Selv om Seven opprinnelig kommer fra Drammensområdet, så sendte de to kleppsjentene inn en DVD, for å delta på audition i fjor vår. Victoria og Rebecka overbeviste med sitt talent, og apparatet bak sevenjentene gjorde noe som de ikke hadde planer om i utgangspunktet. De tok inn to jenter fra Rogaland og Klepp. (Victoria var den gang kun 8 år, og i grunnen ikke gammel nok til å være med).

Denne kvelden vil dere får høre ”våre sevenjenter”. De vil først og fremst synge sanger fra den nye CD’en ”Vi vil feire!”, som ble utgitt i forbindelse med Seven’s 7 års jubileum i år. På denne CD’en har Victoria og Rebecka fått hver sin solosang.

I tillegg til å være med i Sevenjentene, så har Victoria og Rebecka også deltatt med hver sin solosang på en av cd’ene til Jarle Waldemar.

Barnegospelfest:
Den 30. oktober vil en kunne få oppleve, og synge sammen med Victoria, Rebecka og de andre sevenjentene. Da kommer de til Klepp Frikyrkje for å holde barnegospelfest. Barnegospelfesten vil bli i Klepp Idrettshall. Se www.klepp-frikyrkje.no for mer info.

Du kan også lese mer om Victoria, Rebecka og de andre sevenjentene på: www.seven-jentene.com.

Redaktør -

Nyheter

Kvinner og mén

Kvinner og mén

Hva skjuler seg bak fasadene? Bli med på ...

Desemberbarn

Desemberbarn

Hva faen gjør man med savn, liksom ...

Alle årstidene i mitt hjerte

Alle årstidene i mitt hjerte

En gripende diktsamling om forløsning, ...

Stråle 3

Stråle 3

Ei vakker og tankevekkande bok

Nekrotisk vev

Nekrotisk vev

Skuffa, seier du ? At ikkje du skulle bli ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...