Økologisk mat er et av de ordene som har sneket seg inn i dagligtalen til folk. I samme slengen nevnes både miljøvern, sunnhet og trender. Men hva er ”økologiske produkter” og hva betyr ...
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Inni skogen henger bilder på trær og stein: En kunstutstilling ute i naturen. Helgåleiren har tatt kunsten fra sitt vante rom og gir publikum en helt ny opplevelse.
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Mat har blitt en gjenstand for frykt. Folk er redd for at maten de putter i seg, ikke skal være sunn nok. Ved Food Story i Stavanger handler alt om historien til maten. Trenden med matbevissthet ...
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
En ambisiøs svenske sitter ved roret i Bryne Fotball Klubb. Siden han kom til Norge på nittitallet, har han rukket å legge spillerkarrieren bak seg og få seg norsk kone og to barn. ...
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
TINE gir bøndene 60 øre mer per liter for å legge om til økologisk drift. Markedet signaliserer helt klart at de ønsker mer økologiske produkter, også melk. Alt ligger ...
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Vinden kommer fra Nordvest, vi har gått over et stort jorde for å komme til et sted som kalles Secret. Her måler kitere krefter med naturen. Det blåser kraftig, og selv om journalisten ...
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Han har et yrke med store kontraster, der dagen kan bringe sorg eller glede. Arne Berge kommer helt innpå de store opplevelsene i menneskers liv. Med jobb som prest er ingen dager like.
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Dei er 274, men det er bare 13 som kjem inn. Nokre få av dei er sikre på ein plass, andre er avhengige av eit godt resultat for å komme inn. Medan resten veit at dei ikkje har sjans.
01.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Riskadagene 2006 er i rute. Arrangementet går av stabelen 9. til 11. juni. Nytt av året er racerbilløp og show for barna.
22.05.2006 | Debatt (0)
les mer »
Hun satser friskt, Hilde Aasland Andersen. Sammen med Tove Dirdal har hun etablert dyrebutikk på Bjelland.
15.05.2006 | Debatt (0)
les mer »