Full klaff for Lurarevyen

24.03.2004
Full klaff for Lurarevyen
Sølvi Håland og resten av Lura revyteater imponerte storveis under 10-års kniså. Og publikum gjorde mye mer enn å knise, de gapskrattet.

Martin Olav Egeland, alias Paul Roger, drog fulle hus under revyforstillingen 10-års kniså. Det er bare å bøye seg i støvet etter en strålende revy fra Lura revyteater

- Det har gått over all forventning. Og forventningene var store. Men forestillingen ble bra og publikum har storkost seg. En flott jubileumsrevy, smiler Lura revyteaters Øyvind Brunvær fornøyd. Og etter å ha sett Brunvær og de andre i revyteateret briljere med innlevelse, glød og masse humør er det bare å konstantere: Lura revyteater har greid det igjen.

 

Sikre vinnere

Forestillingen 10-års kniså drog fulle hus de seks kveldene showet gikk av stabelen. De etter hvert så rutinerte revyartistene imponerte med spilleglede og treffsikre replikker som gikk rett hjem hos publikum. Alt fra ny havn på Somaneset til skråsikre mobiltelefonavhengige tenåringsjenter fikk passet påskrevet. Sølvi Hålands monolog som festus satt som et skudd, det samme gjorde Åsmund Larsen og John Folkvords Eiganeskarikaturer.

 

Gærninger

Som navnet 10-års kniså tilsier, var dette Lura revyteaters 10. revy på like mange år. Det er ikke vanskelig å se at gjengen sitter på masse erfaring og er scenevante. At de i så tydelig grad nyter å være på scenen, bygger opp under opplevelsen av en morsom forestilling. Regissør Sigrun Eriksen har etter alt og dømme gjort en god innsats med å sy sammen forestillingen, noe som umulig kan være en lett jobb når man jobber sammen med så mange gærninger.

- Sigrun er profesjonell til fingerspissene. Selv om vi har drevet på en stund, trengs det litt kyndig veiledning for å holde oss på rett spor, forteller Brunvær om regissøren.

 

Så nå kan Lura revyteater få lov til å lene seg tilbake og dyrke en dose selvtilfredshet. Men ikke for lenge, vi forventer og forlanger en ny revy neste år. Vi gleder oss allerede.

Frank Bertelsen

Nyheter

–	Det er fysikk forklart på en gøyal måte

– Det er fysikk forklart på en gøyal måt...

Hilde Sunde har, i samarbeid med illustratøren ...

Øyeblikk av lykke

Øyeblikk av lykke

Det du gjør - gjør det helt - ikke ...

Skyldens stemme

Skyldens stemme

I visse perioder kan skyldfølelsen ta ...

Sonare Livstopper

Sonare Livstopper

«Interessante tanker, båret fram på ...

Bekjennelser

Bekjennelser

Kan det tenkes at det vi ikke vet, er det ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...