Magisk i Bjergsted

16.06.2004
Magisk i Bjergsted
Kjartan Salvesen

Over 8000 mennesker møtte fram til musikkfesten i Bjergstedparken lørdag 12. juni. Mange av dem kom for å se Idol-Kjarten.

Og for en sommerdag det ble! Hver en gressflekk ble benyttet og foran scenen stod de fremmøtte som sild i den berømte tønna for å få med seg de musikalske høydepunktene. Solgudene hadde også tydeligvis lyst til å få med seg Idol-vinner Kjartan Salvesen og de andre, for mens grå skyer og tidlig høstregn var opptakten til festen i Bjergsted, koste mer enn 8000 besøkende seg foran scenen da sola varmet Kjartan, Stavanger Symfoniorkester, Thomas Dybdahl og Bertine Zetlitz.

- Magisk
Med Jørund Kopren som opplagt programleder, begynte konserten med fire nummer med Stavanger symfoniorkester. Så fulgte Sandnes-mannen Thomas Dybdahl opp med både gamle og nye låter, den ene sammen med symfonikerne. Etter Dybdahl inntok nok en Sandnes-gutt scenen for å lokke ungpikeskrikene til fistel. Med låtene ”Angel” og Standing tall” fikk publikum det de var kommet for å høre, og Salvesen var stålende fornøyd.
- En drøm å spille her. Magisk, sa Salvesen etter han hadde gjort seg ferdig med de to låtene han aller nådigst fikk lov til å spille av Idol og TV 2. Så var det Bertine Zetlitz sin tur på scenen, og selv om enkelte da begynte på hjemturen til grill og terrasse, vedvarte den fortreffelige stemningen i parken der mange slanget seg i Bjergsteds grønne gress.

Publikumsrekord
Årets gratiskonsert var den fjerde i rekken av Statoil-sponsede konserter i Bjergstedparken. Og med 8000 mennesker innen for parkportene var ny publikumsrekord for den årlige begivenheten sikret. Så vi får krysse fingrene og håpe at Statoil også neste år tar på seg spanderbuksene. Uansett hvor mye Snøhvit sprekker.

Redaktør -

Nyheter

Psykt sikker

Psykt sikker

Rapport fra lukket avdeling ...

iPhonomatopoetikon

iPhonomatopoetikon

iPhonomatopoetikon er en billedlyrisk reise ...

Ren sol

Ren sol

"Ren sol" er vakker, men brutal ...

Ren sol

Ren sol

"Ren sol" er vakker, men brutal ...

Psykologens dikt om følelser

Psykologens dikt om følelser

Indremedisin for stor og liten.

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...