Craig Flannagan til Galleri Gann

04.11.2014
Craig Flannagan til Galleri Gann
Craig Flannagan

CRAIG FLANNAGAN LEGGER BESLAG PÅ FEM UTSTILLINGSSALER NÅR HAN VISER FREM KUNSTEN SIN PÅ GALLERI GANN UNDER LITTERATURDAGENE I SANDNES.

Vi ønsker å utfordre, vi liker å være folkelige, sier Lise Flørli og Sveinung Nygaard som driver Galleri Gann i Huset Vårt, vis à vis Vitenfabrikken.

Etter til sammen, nærmere 40 års erfaring innen kunstformidling har de opparbeidet seg et rikt og unik kontaktnett blant lokale og nasjonale toppkunstnere. Vi søker hele tiden etter det beste, sier Lise, regionen fortjener det.

Selv om vi ønsker å utfordre, vil vi også at galleriet skal være for de fleste, bare de er opptatt av kvalitet sier Sveinung, som minner om at galleriet til en hver tid har inne nærmere 2000 bilder fra 200 kunstnere for salg i underetasjen. Vi har kunder fra Sørlandet til langt opp mot Trøndelag, som handler jevnlig fra oss.

Utsmykkingsoppdrag av alt fra private hjem og hytter til større bedrifter, er også utfordringer vi liker. Vi lytter til kundens ønsker, og hjelper til med å finne rett bilde til rett plass.

Galleri Gann har bl.a. hatt store oppdrag for Norske Shell, Jæren Tingrett og har levert flere kunstverk til Formannskapssalen i Sandnes.

Hjertet i galleridriften er utstillingene. Det å få inn gjester som aldri har vært på utstilling, gjør fantastisk godt. Når en samtidig ser at de blir følelsesmessig grepet av det de ser, er å få tårer i øynene av forteller Sveinung.

Craig Flannagan, en av Stavangers mest markante kunstnere åpner utstilling i Galleri Gann lørdag 8. november kl. 14. Flannagan er første kunstner som har fått tildelt alle fem utstillingssalene til disposisjon, hvor han vil vise både malerier og grafikk, som for det meste er produsert i løpet av det siste året.

Galleri Gann ønsker alle velkommen til åpningen. Vi ønsker at utstillingsåpninger skal bli et treffsted i Sandnes avslutter Lise, samtidig som Sveinung minner om at det alltid er gratis inngang i Galleri Gann.

 

Redaktør -

Nyheter

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024 ...

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

– Mange bøker er skrevet om homser og ...

Norsk haiku

Norsk haiku

Herner Sæverot er aktuell med boken ...

Et liv på flukt

Et liv på flukt

Avin Rostami skriver dikt om en barndom i ...

Dikt om krigens skyggesider

Dikt om krigens skyggesider

Bojan Celise Skaar debuterer med diktsamlingen ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...